Activiteiten

Activiteiten 

Welkom bij onze activiteiten pagina.

Potgrond te koop in Laag Zuthem. 40 liter, 1 zak €4,- 3 zakken €10,-
Kolkweg 40.

Kerstwandeling Timulazu en MAF

Dit jaar willen we weer een mooie kerstwandeling houden. Dit jaar willen we kijken of we dit kunnen realiseren in Heino.

Wij zoeken hulp!

Wij zoeken vrijwilligers, winkeliers en inwoners van Heino om samen deze tocht te verwezenlijken. Denk aan de route en het gebruik van mooie tuinen/stallen/balkons/paden/schuren/winkels waar mensen het kerstverhaal kunnen beleven. Heeft u een mooie locatie om voor de kerstwandeling te gebruiken, laat het ons weten.

Daarnaast zijn wij op zoek naar vrijwilligers die ons op die dag willen helpen. Denk hierbij aan meehelpen als figurant, muzikant, koor, achter de schermen, special effects, opbouwen en afbouwen, catering, knutselen en verkoop of manusje van alles.

Ook zoeken we die ons kunnen helpen met het verkrijgen van sponsoring en het uitwerken van het verhaal met daarbij alle bijbehorende taken. Dit kan leuk met je kerkgroep, naaiclubje, koor/orkest, PR groep, vereniging of winkel.

Heeft u interesse in één van de bovenstaande activiteiten om in kerst 2019 een mooie kerstwandeling te maken? Laat het ons weten; wilmkekolk@hotmail.com

Hopelijk tot volgend jaar!