Facilitati

Facilitati

Camping Timulazu pentru fiecare este ceva!!!
In satul Sanmarghita exista un magazine la 5 minute de campingul nostru unde sa pot aprovisiona lucrurile necesare cum ar fii piinea.

Camping
Pe terenul nostru este  loc pentru 30 caravane si 15 corturi, existe  posibilatea de a parcari masina private linga cort dar pentru a pastra atmosfera si lineste, va rugam sa parcati pe locurile marcate de parcare.

Baia este impartita in doua compartimente, una pentru femei si una pentru barbati, amendoua afund cite 2 toaleta, 2 dusuri si cuivete. In partea pentru femei este si o masine de spalat care poate folosite.

Este si o terasa acoperite unde sa poate gatitii si sa pot spala vase

Apartamente
Locul de cazare: 2 appartamente de toate dotariile, ca cite 2 dormitoare, o camara de zi, o bucatarie, baie si w.c. In pretul de inchirire a apartamentele sunt incluse: paturille, tacamuri, lingerii de pat, vase , mese si scaune.

Pentru copii sub 3 ani existe posibilitatea de a inchiria un pat si scaun pentru copii cu 10 lei pe zi.

Cabanele
Pe terenul campingul Timulazu are 2 cabane dotate cu 3 paturi si o camera de zi mica. In pretul de inchirire a cabanele sunt incluse: paturille, tacamuri, lingerii de pat, vase , mese si scaune.

Baie si bucatarie este comuna.

Corturi inchiriat pentru 2-4 persoane:
In pretul de inchirire a corturile sunt incluse: paturille, tacamuri, lingerii de pat, vase , mese si scaune.

Baie si bucatarie este comuna.

Idei de a petrece timpul liber placut si distractive:

  1. Daca doriti un loc ferit de ploie sau soare avem un loc acoperit unde orcine sa poate relax citind o carte sau privind copilul cum sa joaca in umbre. Linga acest loc acoparit este o piscine ( lungime 3 m, adancime 1), posibilitatea de a face gratar si un loc special amenjat pentru foc de tabare.
  2. Existe posibilitatea de a se scada in raul mures dar recomandam slab pentru apa si posibilitate de a pescui.
  3. Pe terenul campingului sa afla un parc de joaca pentru cei mici si o ferma de animale numite Arca lui noe care poate fii visita cit de des dorit de copii sub supravegerea dumneavoastre si zilnic este organisate o activitate gratuite pentru copii. Aici sa organiseaza si diferite activitati pentru copii contra cost. La ferma sunt diferite animale mari si mici cu care copii sa pot juca. Pentru mai multe informatii: www.miniferma-arcaluinoe.com.