Steun een jongere!

Wij ontvangen jongeren vanuit de kinderbescherming, van stichtingen of van de straat. Deze jongeren zijn 18+ en hebben hulp nodig bij het zelfstandig worden. Daarnaast hebben de meeste jongeren die bij ons komen psychische problemen. Timulazu is gespecialiseerd in het begeleiden van jongeren met Hechtingsproblematiek. Door onze werkwijze maken we de jongere klaar om zelfstandig in de maatschappij te kunnen functioneren. Eén van onze krachten zijn dat we voor de jongeren een familie vormen en altijd als achterban functioneren. Dit geeft de jongere zelfvertrouwen en het gevoel van veiligheid.

Het aannemen van een jongere kost geld. Dit wordt gefinancierd door de kringloop in Heino. We worden steeds bekender en kunnen meer jongeren helpen. De kringloop geeft ons een basis bedrag om de vaste lasten, salarissen en andere onkosten te betalen, naast de hulp voor de jongeren.

Nu zoeken wij sponsoren die persoonlijk een jaar lang een jongeren wil steunen voor €120 p.m.

Wij weten dat dit een groot bedrag is, maar u krijgt er ook wat voor terug.

  • U helpt een jongere zelfstandig te worden.
  • U geeft ze een nieuwe familie.
  • U geeft ze een toekomst om ook hun kinderen een toekomst te bieden.
  • U wordt maandelijks op de hoogte gehouden van de voortgang van de jongere.
  • Beeldmateriaal.
  • U wordt gekoppeld aan een jongere vanuit de begeleiding. De jongere weet zelf niet dat het financieel wordt ondersteund. Dit ter voorkoming van stalk gedrag of andere ideeën.
  • Is een jongere eerder klaar binnen het jaar, wordt u op de hoogte gesteld en kan de financiële bijdrage stoppen. Tenzij u door wilt sponsoren en een andere jongere wilt ondersteunen.

Heeft vragen over deze sponsoring neem dan gerust contact op met Evaline Pongrat – van der Kolk. Bel naar: 0040 747 504 700.

Wilt u een jongere sponsoren mail dan naar Wilmke van der Kolk, penningmeester. wilmke@timulazu.com

Jongeren kosten    
Fase 1 Leefkosten €  100,006 maand €     600,00 
Fase 2, 3 Leefkosten €  150,006 maand €     900,00 
Verzekering €    75,00eenmalig €       75,00 
Cursus en vervoer  €    75,006 maand €     450,00 
Tand en analyse, inentingen €  110,00eenmalig €     110,00 
    € 2.135,00 €  118,61