Tarieven

Tarieven

Tarieven

In Roemenië kunt u betalen in de munteenheid Lei. Op de camping en in sommige winkels kunt u ook met euro betalen. Globaal bekeken is 1 euro 4,85 Lei, dus door het aantal Lei door 5 te delen krijgt u ongeveer de waarde in euro’s. Op deze pagina worden beide vermeld. De tarieven geven een indicatie: omdat de valutakoers regelmatig verandert zullen de prijzen regelmatig verschillen. Het is goed om hier rekening mee te houden.

SVR donateurs

Camping Timulazu is een SVR kampeerboer (Stichting Vrije Recreatie). Bent u een SVR donateur dan krijgt u op vertoon van uw pasje bij aankomst op onze camping korting op uw overnachting. Wilt u ook goedkoop kamperen bij kampeerboeren door heel Europa? Wordt donateur en geniet van rust, ruimte en betaalbaarheid op onze campings. www.SVR.nl

Appartementen

De appartementen bestaan uit twee slaapkamers, een ruime woonkamer met keuken die van alle gemakken voorzien is, een keurige badkamer en toilet.

De kosten per nacht zijn: lei euro
Appartement 4 pers (1 of 2 nachten) 173 lei 36,00 euro
Extra bed 43 lei 9,00 euro
Appartement 4 pers(3 nachten of meer) 115 lei 24,00 euro
Extra bed 29 lei 6,00 euro

*we vragen om voor de appartementen minstens twee dagen van te voren een reservatie te maken

Blokhutten

Achter op het terrein van camping Timulazu staan twee blokhutten. Deze zijn voorzien van drie bedden, een zithoek en een keukenblok. Verder kunt u gebruik maken van de toiletruimte en de buitenkeuken van de camping.

De kosten per nacht zijn: lei euro
Blokhut 3 pers(1 of 2 nachten) 101 lei 21,00 euro
Extra bed 33,5 lei 7,00 euro
Blokhut 3 pers(3 nachten of meer) 72 lei 15,00 euro
Extra bed 24 lei 5,00 euro

*we vragen om voor de blokhutten minstens twee dagen van te voren een reservatie te maken

Camping

Op camping Timulazu hebben we plaats voor 8 campers/caravans en 15 tenten.

De kosten per nacht zijn: lei euro
Kinderen 0 – 12 jaar 12 lei € 2,50
Volwassenen vanaf 12 jaar 19 lei € 4,00
Water/Electra (camper) 9,50 lei € 2,00
Hond (alleen aangelijnd) Gratis Gratis

Ontbijtarrangement

We bieden ook een ontbijtservice. Voor 1 persoon bestaat dit uit; brood, koffie, thee, melk, margarine, salami, (smeer) kaas, jam/chocopasta en een ei. Dit kost €2,50 per persoon. Graag van tevoren aangeven als u van deze dienst gebruik wilt maken.

Warme maaltijd

Bij Restaurant Robogo (een dorp verderop) kunt u pizza’s of andere warme maaltijden bestellen, zij komen het brengen. Door de week bieden ze tussen 12 en 16 uur een maaltijd voor 14 lei/€ 3,25 euro: soep, hoofdgerecht en nagerecht. Voor grote groepen worden bij wijze van uitzonderingen maaltijden ook ’s avonds gebracht.